25. syyskuuta 2015

Bollywood iltamat ja aamulenkki

Harjoittelupaikkamme johtaja tohtori Bijli Mallik kutsuttiin kehitysvammaisten lasten Bollywood esitykseen heidän 10 vuoden toimintansa kunniaksi. Meidät opiskelijat otettiin mukaan tähän Little Champions -järjestön juhlaan. Esitykset olivat mielenkiintoisia ja hauskoja ja vaikkei juontajien höpötyksestä mitään ymmärretty, huvittavia olivat hekin. Ilta koostui niin tanssi-, laulu- kuin musiikkiesityksistä. Miss Mallik eli IPERin johtaja on aika iso kiho, joten häntä kiitettiin osallistumisesta ja hänet pyydettiin jopa lavalle pientä puhetta pitämään. Esityksistä vielä huvittavaksi oli tapahtuman valokuvaaja, joka otti meistä valkoihoisista varmaan yhtä monta kuvaa kuin oikeista esityksistä yhteensä. Nähtävyyksiä tulossa! Kamerat esiin!
Doctor Bijli Mallik
Lasten tanssiesitys 
Kiitospuhe koko esiintymiskaartin voimin

Perjantaina täällä Kalkutassa on vapaapäivä, joten lähdimme aamulla kävelylle lähellä olevan järven luokse. Järvi on ihmisen tekemä, mutta todella kaunis. Siinä ui todella pelottavan näköisiä kaloja ja järven toinen ranta oli kammottavan vihreää levää täynnä. Siihen loppui haaveilu pienestä pulahduksesta. 
Junarata jonka yli hypittiin
Markkinat raiteiden välissä
Lake Gardens
Tällä puolen lammikkoa ei enää tehnyt mieli käydä vilvoittelemassa
Kulkukoiria on vähemmän kuin Delhissä, mutta kuitenkin aika paljon. Nyyh
Sähköjohdot ovat täällä ihan hulluja

Rupesimme lenkillä pohtimaan, että kuinkahan paljon kiloja tulemme hikoilemaan näiden kolmen kuukauden aikana pois. Rehellisesti voin sanoa, että en ole koskaan hikoillut näin paljoa enkä myös juonut näin paljon vettä. Lämmintä ruokaa ollaan syöty niin kerran päivässä ja välipaloina meillä on ollut hedelmiä ja paahtoleipää. Tämän Intia-dieetin jälkeen onkin hyvä päästä joulupöytään.
Intiadieetti, ranskiksia ja kotijuustowrap, oli GrEight!!
Pimeä tulee tänne muuten ihan yhtäkkiä. Näiden kahden kuvan välillä on aikaa kulunut vain pari minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti